Tervetuloa Eeli-Designiin!


         EELI -paja nimensä sai, omistajansa nimestä vain.
         Kirjaimia alle viis ja EELI-nimestä löytyy siis,
                            Eve Eeve-Liisa Isotalus.   HUOM!      VERKKOKAUPPAA EI TÄLLÄ HETKELLÄ OLE, MUTTA POSTI JA MATKAHUOLTO TOIMITTAA TILAAMASI TUOTTEET SINULLE.   SOITA, LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA T. LAITA VAIKKA FACE:N KAUTTA VIESTIÄ NIIN PAKETTI LÄHTEE MATKAAN.  Onko tiedossa työn- t. vapaa-ajan puitteissa virkistymispäivä, tai suunnitteletko muuten vaan tutustumiskohdetta vapaapäivällesi, joko itsellesi, ystävällesi  t. isommalle rymälle?  Oletko kiinnostunut kotimaisesta käsityöstä, etsitkö erilaista lahjaa tai onko yrityslahja mietinnässä?  Tervetuloa aittaputiikkiini, joka ei ole etelässä, eikä pohjoisessa, vaan sopivasti keskellä, rauhallisessa maalaismaisemassa, Alavieskan Taluskylällä.  Pihalla on n. 30 m2 aittaputiikki, jossa on kotimaisia  käsitöitä ja ovet on aina auki.  Työpajani on ihan vieressä, vain muutaman asekeleen päässä  tunnelmallisesta aitastani.
Olen "hyvällä iällä" päivätyöni vaihtanut käsityöläiseksi ja teen savesta, pellavasta, turvehuovasta sekä kierrätysmateriaaleista tuotteita, virkkaan, kudon ja ompelen, maalaan tauluja ja väsään kotitonttuja sekä uutena on mukaan tulleet kansallispuvut ja kansallispukukangastuunaukset. Materiaaleja on paljon . Haen kivijalkamyymälöitä, jotka olisivat kiinnostuneita tuotteiden jälleenmyynnistä. Soita  0400 587983 ja saa, tai pikemminkin pitää  käydä  Taluskyläntie 801, Talus. Alavieska.  eve.isotalus@gmail.com      TERVETULOA


HUOM.   Kalajoen Loistosta löytyy EELI -tuotteita. Jos suuntaat kesälomalla Kalajoelle, laita viestiä t. soita, niin tilaamasi tuote odottaa Loistossa, Shop by Tiina Cafe -liiketilassa.  Noudat sekä maksat sinne kassalle sovitusti.                                                       


Aittapuodissani on aina avoimet ovet, paitsi silloin kun olen "maitokaupassa".Viimeisin tuunaustyö kesäkuun viim. viikonloppu
                                                                    Myös lahjakortit.
Eeli-tuotteita löytyy nyt mm. Seinäjoelta, Siikamäeltä, Kalajoelta, Pyhäsalmelta, Toholammilta, Äkäslompolosta, Leviltä, Tampereelta, Suomussalmelta, Suonenjoelta, Latikkalasta, Lohjalta, Ivalosta, Paltamosta, Joensuusta, Ylivieskasta sekä Alavieskan aittapuodista.    Haen jälleenmyyjiä.


Tuotteiden lähetys matkahuollon tai postin kautta. Tuotepalautukset asiakas maksaa itse, ei EELI-Design.  
.